Amazon Quiz Answers Today 29th May 2020 – Win Rs Go Pro Hero 8

Amazon Quiz Answers Today

Win an exciting prize every day with Amazon. There will be a set of 5 questions asked to you every day, by which you can exciting prizes. This is one best chance to collect many prizes in a very simple way. Find the Amazon Quiz Answers here, we are here to make you win Go Pro Hero 8

Amazon Today’s Quiz is live now for the 29th May 2020. It starts at 08:00:01 A.M. (IST) and ends at 12:00:00 P.M. (IST). (“Contest Period”) You can win .

There will be various quiz happening, apart from the Amazon Today’s Quiz Contest which happens every day. Subscribe to get Amazon Quiz Time Answers every day.

Paisawapas-telegram-channel
Paisawapas Telegram Channel

Amazon Quiz Time Questions with Answers (29th May 2020)

1.Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May, 1498?

Ans: Vasco Da Gama

2. The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?

Ans: 6

3. Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?

Ans: Aistom

4. “Aapda. Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organisations?

Ans: NDRF

5. Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app ‘OrderMe’?

Ans: Patnajali

How to participate in Amazon Today’s Quiz?

  • You have to sign in or sign up to an account in Amazon App. (Amazon.in App).
  • Once you log in or signup, go to the option on the left top of the App, You will be able to find Quiz Time Daily 8AM – 12PM. (If you can’t find it in the App, then search for Fun Zone. Click on the ‘Fun Zone’ that comes up, you will be directed to the Amazon Quiz Page)
  • Go to the page where you can find 5 questions for the Amazon Today’s Quiz Contest.
  • Answer all 5 of them correctly, then you will eligible for the lucky draw among the participants who as well answered correctly.
  • 1 participant will be selected as the winner by taking draw among everyone who answered correctly.
  • The winner will be getting a One Plus 7T Pro .

Amazon Riddles Quiz Answers – win Rs.15,000

Starts on 26th March 2020 from 12:00:01 A.M. (IST) to 30th April 2020 11:59:00 P.M. (IST)

1. I have a head and a tail but nobody. What am I?

Ans: A Coin

2. What Three Letter Word Can Prefix The Following Words To make Three New Words? Ache, Nest, And Drum.

Ans: Ear

3. Which Of These Words Can Not Be Formed Using The First Line Of Letters On Your Computer Keyboard?

Ans: Keyboard

4. It’s Red, Blue, Purple, And Green, No One Can Reach It Not Even The Queen. What Is It?

Ans: A Rainbow

5. What Starts With ‘P’ End With ‘E’ And Has A Million Letters in it?

Ans: Post Office

If you are a regular shopper for grocery or fashion or any other item on Amazon you should definitely check out our daily curated Amazon Promo Codes to save extra money while you shop on Amazon.

Amazon Veet Quiz Answers – Win Rs.10,000

Starts on 15th March 2020 from 10:00:01 A.M. (IST) to 26th April 2020 11:59:59 P.M. (IST)

1. Is Veet dermatologically tested?

Ans: Yes

2. According to the video, Veet is your ‘_____ salon’. Fill in the blanks.

Ans: 5 minutes

3. Which statements are TRUE about Veet creams, as per the previous video?

Ans: All of the above

4: Veet cream comes with a spatula for easy application. True or False?

Ans: True

5. Who is the brand ambassador for Veet creams? Hint: She’s featured in the video as well

Ans: Shraddha Kapoor

If you are looking out for Offers on purchase Gift Card, PaisaWapas Keep running various offers, such as PayPal Cashback Offers, Paytm UPI Offer etc , you can use these offers to purchase Amazon Gift Card

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers – win Rs.20,000

Starts on 19th March 2020 from 12:00:01 A.M. (IST) to 10th April 2020 11:59:59 P.M. (IST)

1. In contexts to businesses and tax, what is the full form of GST?

Ans: Goods and Service Tax

2. Amazon Business is a program within Amazon.in that provides several benefits to businesses shopping from the site. Which of these is a benefit it offers?

Ans: All of these

3. Amazon Business started in India in 2017 and is present in only 1 other country in Asia apart from India. Which country is it?

Ans: Japan

4. You can purchase in bulk and avail quantity discounts in your business account. True/False?

Ans: True

5. What is the fee for converting your existing Amazon.in account to an Amazon Business account?

Ans: It’s free of cost


Also published on Medium.

This article has 2 Comments

  1. Hi,Very interesting post.this is my first time visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion..thanks for the post!

    Nice post. You covered a lot of points in your post . Thanks For sharing this with us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *